Pro-maxx visie

Ons kantoor werkt met gesloten deuren. Onze medewerkers zijn op afspraak op kantoor te bereiken of we komen ter plaatse. Onze commerciële diensten bevinden zich in het kantoor te 9031 DRONGEN, ANTOON CATRIESTRAAT 11 BUS 101 - email: fr.v.pm@proximus.be

Maatschappelijke zetel: AXIVHOMEZ  BVBA, SCHIPPERIJKAAI 5/268 - 1000  BRUSSEL      02/203.53.20

Pro-maxx Residential & New Center Immo Gent

Een zo correct mogelijke waardebepaling van uw onroerend goed woning, appartement, bouwgrond, handelszaak, …, verwerkt in een stevig en compleet verkoopdossier.
doelgerichte publiciteit van uw eigendom en/of opvolging van de kandidaten kandidaat – kopers, - huurders en/of - overnemers.
een goed georganiseerd en geïnformatiseerd vastgoedkantoor en een up-to-date bijscholing.
opmaak van de nodige stukken bij verkoop in samenspraak met uw notaris.
wij zijn er om uw belangen te behartigen, het wordt misschien tijd om met ons kennis te maken.

Pro-maxx Horecamakelaar

 • een voorafgaand gesprek over uw horecazaak met onze professionele visie over de mogelijkheden tot verkoop en of overlating ervan met een begeleiding voor, tijdens als na de realisatie.
 • tijdig beslissen, tijdsdruk en financiële druk kunnen een domper betekenen voor uw zaak en dan is het absoluut onverkoopbaar, uw werk van jaren moet naar waarde geschat worden en als dusdanig verdedigd worden. Er wordt gepoogd van het met een discrete aanpak te realiseren.
 • onze eigen werkwijze en jarenlange ervaring op het terrein van de horeca en de wereld errond wordt steeds bijgestuurd en heeft als resultaat hogere slaagcijfers.
 • het zelf proberen is een bijna onmogelijke opdracht geworden, er komt zoveel bij kijken, een horecaondernemer zit in een verkoopproces met veel vragen en het is zoveel complexer dan u denkt.
 • er wordt samengewerkt met alle nodige personen of diensten die voor uw zaak van belang zijn ( boekhouder, notaris, enz...)
  waarom zou u met ons geen contact opnemen, gezien onze jarenlange ervaring in deze sector en onze manier van dienstverlening
  Doe het vandaag nog!

Pro-maxx Bedrijfsovernames

 • een voorafgaand gesprek over uw handelszaak of KMO met onze professionele visie over de mogelijkheden tot verkoop en of overlating ervan met een begeleiding voor, tijdens als na de realisatie.
 • uw werk van jaren moet naar waarde kunnen worden geschat en als dusdanig verdedigd worden. Er wordt gepoogd het met een discrete aanpak te realiseren.
 • het zelf proberen is een bijna onmogelijke opdracht geworden, er komt zodanig veel bij kijken, een horecaondernemer zit in een verkoopproces met veel vragen en het is zoveel complexer dan u denkt.
 • er wordt samengewerkt met alle nodige personen of diensten die voor uw zaak van belang zijn ( boekhouder, notaris, etc.)
  uw handelszaak of KMO is uw levenswerk, neem vandaag nog contact op met ons!